Praktisch

Tarieven

Vergoedingen

De gesprekken worden door veel verzekeringsmaatschappijen gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Er zijn ook andere mogelijkheden voor een vergoeding, bijvoorbeeld via je werkgever/bedrijfsarts die daar soms voor verzekerd is, het Persoonsgebonden Budget of het UWV. Als de behandeling betaald wordt door de werkgever dan geldt een zakelijk tarief. Wanneer de behandeling niet vergoed wordt door de verzekering en je inkomen is niet toereikend, dan is het mogelijk om een lager tarief af te spreken.

Omdat je bij behandelingen die vergoed worden vanuit de basisverzekering eerst je eigen risico moet betalen en dat hier niet het geval is zijn de verschillen klein. De vergoeding voor mijn behandeling staat namelijk los van het eigen risico.

Vergoedingenoverzicht per verzekeraar: vergoedingenoverzicht NVPA

Betalen

De rekening zal ik je na afloop van het gesprek per e-mail toesturen. Daarna heb je 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken. Bij achterstallige betaling ben ik helaas genoodzaakt de behandeling te stoppen.

Afzeggen van afspraken

Uiteraard kan het voorkomen dat je een afspraak gepland hebt staan maar dat er iets tussengekomen is. Neem in dit geval 24 uur van te voren contact met me op, dan zal ik geen kosten in rekening brengen. Je kunt ook een email sturen, mocht je mij telefonisch niet kunnen bereiken. Sessies die korter dan 24 uur voor de afgesproken tijd worden geannuleerd, zal ik alsnog in rekening brengen.

Praktijkgegevens

KvK nummer:
69529299
NVPA lidmaatschap nummer:
104238
AGB-code praktijk:
94063663
AGB-code behandelaar:
94103752

Beroepsvereniging

Als psycholoog heb ik mij aangesloten bij het NVPA (Nederlands Verbond van Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen). Dit betekent dat ik mij als behandelaar houdt aan de regels die bij deze beroepsvereniging gelden. Mocht je, onverhoopt, een klacht hebben over mij als behandelaar of over mijn behandeling dat kun je contact opnemen met het NVPA (www.nvpa.org).

Privacy

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Avg) is deze privacyverklaring op de website geplaatst. Wanneer u in deze praktijk een therapie-traject aangaat, verklaart u dat u op de hoogte bent van de tekst op deze pagina en hiermee akkoord gaat.